EN FI
Alkusivulle
Herbertti-heinäsirkka
Uusin kuva Herbertissä
Riidenlieko

Lycopodium annotinum

 Kirjautuminen  
Tunnus:
Salasana:


Unohtuiko salasana?
Tietoa Herbertistä


Herbertin levinneisyys
Digitaalinen kasvio on ympäristöystävällinen ja havainnollinen vaihtoehto perinteiselle kasvien keräämiselle. Herbertti on käytettävissä kouluajan ulkopuolellakin - aina siellä missä on verkkoyhteys.

Herbertti on verkostotyöskentelyyn suunniteltu digitaalinen kasvio. Sen lisäksi että Herbertissä jokainen oppilas ja opettaja voi kerätä omaa kasvikokoelmaansa, voidaan verkottautumalla yhteisössä (luokan sisällä, koulussa tai vieläkin laajemmin) kasvien tutkimistyö ja pedagoginen hyödyntäminen jakaa.

Herbertin käyttöönotto ja koulun tasolla olevien oppilasryhmien hallinta on helppoa. Opetuskoriajattelu on suunnattu esim. esittävän opetuksen tarpeisiin, arvioinnin kehittämiseen ja oppimisaihioiden luomiseen.

Herberttiin on rakennettu kaksi kasvikokoelman vaativuustasoa. Opettaja voi määrittää ryhmälleen sopivan vaativuustason.

Jokaisella oppilaalla on mahdollista koota jopa 70 kasvikuvan digitaalinen kasvio, jonka hän voi myös tulostaa tai tallentaa pdf-muodossa milloin tahansa.

Usein kysyttyä

Kenelle Herbertti on tarkoitettu?

Herbertti on kouluille suunnattu virtuaalikasvio, johon oppilaat sekä opettaja voivat kerätä oman kasvion. Herbertti sopii kaikille luokka-asteille.

Onko Herbertissä valmista kuvapankkia?

Ei, jokainen kuvaa ja kokoaa itse oman kasvionsa.

Voinko testata Herberttiä ennen ostopäätöstä?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi ilmaisesta koekäytöstä.

Miten saan Herbertin käyttöön koululleni?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kun sopimus on tehty, opettaja saa Herbertin tunnukset käyttöönsä sähköpostilla ja luo sen jälkeen tunnukset koulun Herbertti-käyttäjille. Herbetti on sen jälkeen heti valmis käytettäväksi!

Muita palveluitamme

OmaPuutarha.fi Tietoa ja työkaluja puutarhaharrastukseesi ilmaiseksi! Suunnittelutyökalut, puutarhavinkit ja tunnistusapu. Keskustele tai kierrätä puutarhatorilla.


Valitse toiminto
Etusivu
Tietoa Herbertistä
Toimitusehdot ja hinnat
Yhteystiedot
 
© 2019 Kalang ay. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.   |   Asiakasrekisteri ja tietosuoja   |   Yhteystiedot